Hos Mylo, gør vi alt for at gøre hverdagen nemmere. Vores verdens-klasses service er skræddersyet til at gøre det nemmere for dig og give dig mere komfort. Fra vores opmærksomme serviceasistent, til smarte vaskeløsninger, har vi tænkt på alt. Benyt fælles køkkenerne til at skabe kulinariske eventyr, vores hyggelige lounge til gode stunder med vennerne og et studieområde til koncentration og fordybelse. Mylo er mere end bare et sted at bo; det er en livsstil, designet til at højne dine hverdagsoplevelser.


Discover Effortless Comfort at Mylo

Lejligheder

apart-image

Klar til at flytte ind
Med eller uden møbler

Choose the lifestyle that suits you best with our comfortable apartments, available furnished or unfurnished. Each apartment is designed for maximum comfort and convenience.

apart-image

Nemt at leje

apart-image

Eget køkken og badeværelse

SERVICES

apart-image

Cykelparkering

apart-image

Tulu

Mød TULU, din nye go-to udlejnings kiosk. Lej alt fra Støvsugere til dyson hårtørrere, boremaskiner, printere og meget mere - vores automatiserede kiosk gør det nemt at få fat i det du har brug for, når du lige står og mangler det.

apart-image

Bæredygtig deling

Mylos innovative genbrugsmodel, giver beboere mulighed for at give møbler og ejendele videre til den næste lejer, hvilket reducerer affald og fremmer bæredygtighed. Hos os får du en nem og miljøvenlig overgang til dit nye hjem.

apart-image

SERVICE ASSISTANT

Fællesområder

apart-image

Inhouse café

apart-image

Fælleskøkken

Slip din kulinariske kreativitet løs sammen med vennerne, i vores fuldt udstyrede fælleskøkkener, som gør madlavningen til en god oplevelse.

apart-image

Tagterrasse

Vores 1.500 ㎡ store tagterrasse er en sand perle. Den er perfekt til at mødes med venner og veninder, arbejde med udsigt eller bare slappe af, med Københavns skyline som fantastisk kulisse.

apart-image

Lounge og arbejdsområde

apart-image

Vaskeri

Livsstil

apart-image

Work, Life, Balance

Mylo tilbyder fællesrum med gode rammer der skaber den bedste balance mellem arbejde og afslapning.

apart-image

INTERNATIONAL

Skab minder

Mylo er ikke bare et sted man kan bo; det er her, mindeværdige øjeblikke kommer til live. Fra solnedgange på tagterrassen med vennerne, til hyggelige nætter i din personlige oase - Her er hvert øjeblik, en mulighed for at skabe fantastiske minder.

apart-image
apart-image

Venner for livet

Mylo er ikke bare et sted at bo; det er et globalt knudepunkt, hvor venskaber ikke kender nogen grænser. Her får du mulighed for at komme i kontakt med ligesindede fra alle verdenshjørner og dele erfaringer, kulturer og historier.

HVORDAN KOMMER JEG IGANG?

work-icon

Start med at udforske

Start din Mylo rejse ved at udforske vores lækre møblerede og umøblerede lejligheder for at finde den, der passer bedst til din livsstil og behov.

work-icon

Vælg din Mylo

Se om lejligheden er ledig og vælg nemt din ønskede Mylo lejlighed, ved hjælp af vores innovative 3D-boligvælger.

work-icon

Nemt at leje

Udfyld vores kontaktformular og send os dine ønsker. En Mylo-medarbejder vil kontakte dig hurtigt muligt.

work-icon

Skab nye minder

Velkommen til Mylo! Gør dig klar til at skabe værdifulde minder i dit nye hjem, mens vores team sørger for en problemfri indflytning.